Verter писал(а):Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Что это еще такое?
1. Нужно ли подавать регистрационные документы на их запрос?
2. Нужно ли подавать квартальные отчеты?
3. Нужно ли оплачивать что-нибудь?
ЄП, без найманих працівників.

Verter писал(а):Какие пункты в "добровільному"? Все три?

dra72 писал(а):Сьогодні в пенсійному здавав звіт за 2009 р. , і вони поки просять ( до березня ) сплатити страхові внески ( додаток 26 ) сума в середньому 1000 - 1250 гривень, але у мене звіт прийняли без оплати , других посилають платить , кажуть що постанова призупинена , але за період її дії це десь 5 місяців просять![]()
заплатить , одним словом дом дурдом і голосуйте за ЮЛЮ !

Massik писал(а):dra72 писал(а):Сьогодні в пенсійному здавав звіт за 2009 р. , і вони поки просять ( до березня ) сплатити страхові внески ( додаток 26 ) сума в середньому 1000 - 1250 гривень, але у мене звіт прийняли без оплати , других посилають платить , кажуть що постанова призупинена , але за період її дії це десь 5 місяців просять![]()
заплатить , одним словом дом дурдом і голосуйте за ЮЛЮ !
Постанова Кабміну не МОЖЕ регулювати розміри ставок податків, зборів і прочая...
От коли допалта стане ЗАКОНОМ - тоді і я платити буду, а так - зась.

lenulja писал(а):Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності - А где он у нас находится? Надо зарегистрироваться по беременности (чтоб потом декретные выплатили), куда бежать - не знаю.

valuta писал(а):так туда бігти потрібно вже після родів, і можна не особисто а чоловіка з документами заслать. на 12 тисч я ходив за дружину в соцстрах, правда в банк за карткою всеодно прийдеться вам іти + через 2 місяця після пологів на оформлення ще однієї допомоги (з копією наказу про відправку в відпустку по догляду за дитиною) зновуж вам іти, мене на другий раз відфутболили (видно вирішили що дитина 2 міс вже доросла і жінка може і сама прийти).

lenulja писал(а):valuta писал(а):так туда бігти потрібно вже після родів, і можна не особисто а чоловіка з документами заслать. на 12 тисч я ходив за дружину в соцстрах, правда в банк за карткою всеодно прийдеться вам іти + через 2 місяця після пологів на оформлення ще однієї допомоги (з копією наказу про відправку в відпустку по догляду за дитиною) зновуж вам іти, мене на другий раз відфутболили (видно вирішили що дитина 2 міс вже доросла і жінка може і сама прийти).
Так это я знаю, а в соцстрахе нужно заранее зарегистрироваться (в инете вычитала), чтобы они були в курсе, что я к ним после родов приду за деньгами. В принципе, я читала, что к ним можно просто позвонить, назвать свои данные для регистрации и этого достаточно. В общем, посмотрим.

lenulja писал(а):Так это я знаю, а в соцстрахе нужно заранее зарегистрироваться (в инете вычитала), чтобы они були в курсе, что я к ним после родов приду за деньгами. В принципе, я читала, что к ним можно просто позвонить, назвать свои данные для регистрации и этого достаточно. В общем, посмотрим.

valuta писал(а):на рахунок доплати в ПФ. не знайшов в темі, а як з тими хто зареєстрований ПП і + працює по найму, виходить що в пенсійний мав платить двічі?

DeLife писал(а):valuta писал(а):на рахунок доплати в ПФ. не знайшов в темі, а як з тими хто зареєстрований ПП і + працює по найму, виходить що в пенсійний мав платить двічі?
зате пенсія буде велика

BlackTiger писал(а):Эти деньги не засчитывают в стаж

potrebitel » 15/07/2009, 14:11
Советую ознакомиться и не платить:
http://forum.liga.net/Messages.asp?did=126108
Тоже платить не собираюсь.

Сейчас этот форум просматривают: Петрович и гости: 3