Яка школа краще?

Школы, ВУЗы, курсы, колледжи, лицеи. Дистанционное образование. Специальная подготовка, повышение квалификации, тренинги. Сертификаты. Образование за рубежом. Международные программы, стипендии, гранты.

Линкс » 21 янв 2010, 20:01

Хм, господа модеры, с каких пор слово "хулиган" стало матерным, что его закрывают звездочками, а?
Tiefe Brunnen muss man graben
Wenn man klares Wasser will
Rosenrot oh Rosenrot
Tiefe Wasser sind nicht still
(c) R+
Линкс
Турист
Турист

fon Butterfly » 21 янв 2010, 20:18

Линкс писал(а):Хм, господа модеры, с каких пор слово "х**лиган" стало матерным, что его закрывают звездочками, а?
А с тех, как начали злоупотреблять словом "xyли". Но при грамотном подходе можно и "xyлиган" написать, и даже "xyйлиган"...
Изображение "Патриотизм - последнее прибежище негодяев". © С. Джонсон.
fon Butterfly
Коренной житель
Коренной житель

corn » 21 янв 2010, 20:20

Линкс писал(а):Хм, господа модеры, с каких пор слово "хулиган" стало матерным, что его закрывают звездочками, а?

автоцензор отключи и будет тебе сча.. *уй будет хуем. во!
offtopic Изображение
Не гневи мой анус! Я - Великий Корнхолио.
У меня было очень тяжелое детство.
Если б я не был мальчиком, мне вообще не с чем было играть....
corn
Старожил
Старожил

Chum » 23 янв 2010, 00:19

offtopic Я тоже пошла в школу в 90-м, почему я не была октябренком? А так мечтала про значок!..
fon Butterfly, в 91-м кроватки были живее всех живых ) Наша в разложенном состоянии упиралась в боковину соседней кровати, немного не доезжая до максимальной ширины. Новенькой досталась нижняя полка и самая узкая лежанка :(
Chum
Гостюющий
Гостюющий

серый » 06 мар 2010, 22:08

Это насколько денежек хватит ! Все гламурные школы закончатся трагедией для ребенка в последствии если папа и мама устанут делать подарки просвитянам.
серый
Нездешний
Нездешний

Tanucha » 06 мар 2010, 22:23

Питання по суті - шукаємо не стільки школу, скільки вчительку хорошу. Чула негативні відгуки про 5-ту школу (але так як цікавимося відгуками не про школу, а про вчительку), але так як вона знаходиться найближче до дому, швидше за все подамося саме туди...Так от, хто знає хорошу вчительку початкових класів 5-ї школи...Можливо в когось дитина закінчує 4-ий клас і хтось може порадити чудового вчителя, буду дуже вдячна!
Изображение
Tanucha
Горожанин
Горожанин

Sprinter » 07 мар 2010, 21:04

Ну, в 5-ій школі на жаль нікого не знаю...
Есть две бесконечные вещи — Вселенная и человеческая глупость. Впрочем, насчёт Вселенной я не уверен...
Sprinter
Турист
Турист

Nola » 08 мар 2010, 20:27

знаю только в 7ой(((
Nola
Горожанин
Горожанин

Oleg67 » 18 апр 2010, 12:05

Mожливо комусь допоможе звіт про ЗНО в 2009 році в розрізі навчальних закладів . http://testportal.gov.ua/index.php/text/zno2009/
Oleg67

Marshal » 09 авг 2010, 00:02

Линкс писал(а):
Marshall писал(а):От мені цікаво, якби у мене були батько і брат українці і жив я в Росії, десь так у Тулі.
Мав би я змогу до 7-го класу навчатись на українській мові та ще й за державний рахунок? Абсурдно звучить, чи не так?
А в Україні - це в порядку речей, та ще й кричать що національні меншини утискають.

В Советском Союзе государственным языком был русский, удивительно, и почему я после этого пошла в русский класс, правда?

Так! Чому Ви так активно піддались росіїнізації (коли в СРСР російська була державною) і так обурились українізації (коли в в незалежній Україні державною стала українська)?!
Zet писал(а):Кстати, даже в нецивилизованной России присутствуют украинские школы, хотя и немного...
Абсурд?

В РФ українських шкіл декілька десятків, а в Україні російських шкіл декілька тисяч, є різниця? Хоча кількість українців в РФ та росіян в Україні майже рівна.
Zet писал(а):PS
А "державний рахунок" формируется не только за счет украинцев, а и за счет налогов, проживающих здесь, людей других национальностей...

Ці люди добробвільно приїхали сюди, тому вони повинні приймати культуру та мову тієї країни до якої вони приїхали, якщо їх це не влаштовує, вони мають можливість поїхати туди звідки й приїхали.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):в Україні є тисячі російськомовних шкіл та тисячі російськомовних класів!
В Украине числится 20 тысяч школ, из них (с учётом заброшенных по сёлам и по шахтёрским посёлкам) работают еле 8. Где ты тут видишь тысячи школ и ещё тысячи классов в других школах?

"8" чого? Тисяч? Мало? Скільки українці такого "щастя" мають в РФ?
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):наприклад, як на мене, у Донеьцку є актульним вивчення російської мови в Рівному ні!
У нас в области проживают 30 тысяч русских. Для них это актуально.

Яким чином в українськомовному регіоні який більшість зв’язків має з західною Україною та ЄС є актуальною російська мова?
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Якщо до держави приїжджають іноземці, то вони повинні приймати правила цієї держави, а не вимагати впровадження власних! Не подоабються правила тієї держави куди ви приїхали, можете назад їхати звідки приїхали або шукати іншу.
А ты в своей родословной уверен? А то, что 80% населения Украины - не славяне, знаешь? Всех депортировать?

Незалежно від того звідки мої предки, я на 100% прийняв культуру та мову країни в якій я зараз проживаю, оскільки маю повагу до того народу який вистраждав цю культуту та мову через сторіччя! Як тільки мене почне щось в цій країні категорично не влаштовувати я її залишу без виставлення претензій народу України.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Ні! Тут є різниця. Росіяни насаджували свою мову нам на нашій території, і нам не було куди від цього подітись.
И много они её насаждали? В 70-х в школах украинский язык учили с 1-го класса, а русский - со 2-го. В т.н. "русских" школах было иначе, но их тогда было (в Ровно) 9 из 23-х. За пределами городов (а в сёлах тогда проживала половина населения) русские школы были разве в Крыму и на Донбасе. Но это - не этнические украинские земли, а позднезаселённые. Историю учи...

Російська мова в Україні насаджувалась протягом 300 років. Скільки у 1989 році в Україні було російських шкіл, а скільки українських? В столиці України до 1991 року українських шкіл була лише третина, що вже казати про схід та південь. Щодо АР Крим, то це досі спірне питання, якому етносу він належить, а щодо Донбасу, то це етнічно українська земля:http://www.vox.com.ua/data/publ/2006/05/30/odvichno-ukrainska-zemlya.html
fon Butterfly писал(а):
kant писал(а):А зачем в Ровно русские классы??? 8O
А для билингвизма. Он, знаешь ли, развитию моска способствует...

А чому саме російські? Чому не польські, словацькі, угорські, румунські чи білоруські?
Люди часто залишаються одинокими, тому що вони будують стіни замість мостів.
Marshal
Постоялец
Постоялец

fon Butterfly » 09 авг 2010, 23:23

Marshal писал(а):Чому Ви так активно піддались росіїнізації (коли в СРСР російська була державною) і так обурились українізації (коли в в незалежній Україні державною стала українська)?!
В советские времена тут была двуязычная среда. А сейчас - принудительно пытаются сделать одноязычную.

Marshal писал(а):В РФ українських шкіл декілька десятків, а в Україні російських шкіл декілька тисяч, є різниця?
...
Для особо одарённых повторяю: в Украине ВСЕХ школ 8-12 тысяч. Русских - едва несколько десятков наберётся: НЯЗ, их даже на востоке поприкрывали.

Marshal писал(а):Яким чином в українськомовному регіоні який більшість зв’язків має з західною Україною та ЄС є актуальною російська мова?
Регион многоязычный, минимум треть населения более-менее часто общается на русском, а что касается связей - так у нас в основном народ ездит в Киев и в Рашку работать, а зачастую и учиться. Поездки к родственникам и вояжи в Ойропу - не доминирующий вид связей.

Marshal писал(а):Як тільки мене почне щось в цій країні категорично не влаштовувати я її залишу без виставлення претензій народу України.
Вот слова истого патриота! :a_hlopaet:

Marshal писал(а):Скільки у 1989 році в Україні було російських шкіл, а скільки українських?
В Ровно - треть русских школ.

Marshal писал(а):щодо Донбасу, то це етнічно українська земля
Это исконно незаселённая земля, туда маргинес окрестный выталкивался. Там не было постоянного земледелия (распахивали аж в 19-м веке массово). Кочевали же там все, кому не лень (к примеру, ногайцы-едисанцы, их "государство" в Одесской области аж было, а вытеснили их туда калмыки). 1500 лет назад там булгары-кутригуры жили, потом каганат хазарский обретался, в 8-9-м веках - венгры кочевали... потом оседать было некому - князья в походах да в христианизации активное население пожгли. Плотное заселение этих земель - это последние 2-3 века, а заселялись они сначала беглыми отовсюду, кашей перемешанной.

Marshal писал(а):А чому саме російські? Чому не польські, словацькі, угорські, румунські чи білоруські?
Потому что самая значительная языковая общность, кроме украинской, - русская, а не польская, словацкая, венгерская или удмуртская. Не коси под дурачка. В Ровно 30 школ - а желающих, чтобы дети учили и русский, явно больше 1/30 будет. Тебе уже приводили выкладки - не делай удивлённое лицо.
fon Butterfly
Коренной житель
Коренной житель

Marshal » 11 авг 2010, 22:03

fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Чому Ви так активно піддались росіїнізації (коли в СРСР російська була державною) і так обурились українізації (коли в в незалежній Україні державною стала українська)?!
В советские времена тут была двуязычная среда. А сейчас - принудительно пытаются сделать одноязычную.

Якраз, це радянський окупаційний режим намагався тут штучно й примусово створити спочатку двомовне середовище, а потім одномовне (російське), але на щастя їм цього не вдалось. А зараз відбувається відновлення історичної справедливості, тобто прибираються наслідки примусової росіїнізації українського народу, не більше!
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):В РФ українських шкіл декілька десятків, а в Україні російських шкіл декілька тисяч, є різниця?
...
Для особо одарённых повторяю: в Украине ВСЕХ школ 8-12 тысяч. Русских - едва несколько десятков наберётся: НЯЗ, их даже на востоке поприкрывали.

...в Україні російських шкіл більше ніж 1000...

http://novynar.com.ua/politics/66400
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Яким чином в українськомовному регіоні який більшість зв’язків має з західною Україною та ЄС є актуальною російська мова?
Регион многоязычный, минимум треть населения более-менее часто общается на русском, а что касается связей - так у нас в основном народ ездит в Киев и в Рашку работать, а зачастую и учиться. Поездки к родственникам и вояжи в Ойропу - не доминирующий вид связей.

Скільки років живу в Рівному не бачив, я тут аж третини російськомовного населення. Це якщо в Рівному 300 тис. населення, то 100 тис. має бути російськомовним, тобто кожен третій, але де ж вони всі, що я їх не зустрічаю? В Києві українську мову розуміють не гірше ніж у Рівному. Не зустрічав людей з західної України, що після здобуття Україною незалежності їздили до РФ навчатись. А щодо роботи, то наші люди, туди на жаль їздять на такі види робіт, що побутового рівня їхнього володіння російською буде більше ніж достатньо, оскільки українці легко оволодівають слов’янськими мовами, на відміну від росіян, які не можуть зрозуміти ні української ні білоруської мов, не кажучи вже про інші.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Як тільки мене почне щось в цій країні категорично не влаштовувати я її залишу без виставлення претензій народу України.
Вот слова истого патриота! :a_hlopaet:

Не потрібно виривати слів з конексту. Я писав про інше. Я писав про те що на відміну від Вас поважаю народ України який кров’ю завоював собі право бути таким, а не рабом поляків чи росіян і тому я на відміну від Вас не буду вимагати від нього повертатись у польське чи російське окупаційне минуле! Мова йде не про патріотизм, а про звичайну повагу! Ваші бажання аналогічні тому якби я прийшов до Вас додому і почав від Вас вимагати, щоб Ви там спілкувались польською!
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Скільки у 1989 році в Україні було російських шкіл, а скільки українських?
В Ровно - треть русских школ.

Третина російських шкіл для цілком українськомовного регіону. Політика росіїнізації в ділі. Правда не розрахували окупанти зі строками, не змогли зросіїнізувати Рівненщину як схід та південь.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):А чому саме російські? Чому не польські, словацькі, угорські, румунські чи білоруські?
Потому что самая значительная языковая общность, кроме украинской, - русская, а не польская, словацкая, венгерская или удмуртская. Не коси под дурачка.

Перш ніж намагатись в чергвий раз контраргументи замінити провокаціями, Вам варто ознайомитись з цифрами, адже відповідно до результатів перепису 2001 року, кількість українців у Рівненській області складала - 95,90%, а росіян всього - 2,57%. Напевно Ви і я вкладаємо різне значення у слово "значний". 2% для мене не є значним числом.
fon Butterfly писал(а):В Ровно 30 школ - а желающих, чтобы дети учили и русский, явно больше 1/30 будет. Тебе уже приводили выкладки - не делай удивлённое лицо.

У 1989 році в Рівненській області було 4,61% росіян, у 2001 році їх кількість зменшилась до 2,57%, тобто за 12 років кількість росіян у Рівненській області зменшилась майже на 50%. Тенденція зрозуміла. Перепис 2012 року думаю покаже ще менші результати, оскільки я не спостерігаю приїзду до Рівненщини росіян. Тому навіщо для зникаючої в регіоні меншості відкривати навчальні заклади, тим паче що їх цілком достатньо у східних та південних регіонах України, а ще більше в усіх регіонах РФ, навіть там де знаходиться значне населення українців? Та й стастика кількості бажачих рівнян, щоб їхні діти навчались російською мовою відсутня, оскільки для Рівненщини такі опитування не є актуальними. І мене це все зовсім не дивує.
Marshal
Постоялец
Постоялец

fon Butterfly » 11 авг 2010, 22:33

Marshal писал(а):Якраз, це радянський окупаційний режим намагався тут штучно й примусово створити спочатку двомовне середовище, а потім одномовне (російське), але на щастя їм цього не вдалось.
Ты при советском Союзе жил? Ты в тех школах учился? Напоминаю: до 70-х в украинских школах русский язык учили с первого класса, в конце 70-х стали учить только со второго. Второй русский телеканал появился у нас через десятки лет после украинского. Из личного опыта - ни разу за все годы жизни при совке мне никто не сказал ни слова за то, что я говорил по-украински. Но потом всякое гниломозглое быдло регулярно пыталось править речь. (Правда, как попыталось, так и ушло нах).

Украинские организации в России - пипец какой источник...

Marshal писал(а):Скільки років живу в Рівному не бачив, я тут аж третини російськомовного населення.
Смотри, слушай. Вылезь из новинара...

Marshal писал(а):Це якщо в Рівному 300 тис. населення, то 100 тис. має бути російськомовним, тобто кожен третій, але де ж вони всі, що я їх не зустрічаю?
Ты даже не знаешь, сколько в Ровно населения? Даже 250 тысяч нету. И русскоговорящих тут достаточно. Ты их просто не хочешь хамечать.

Marshal писал(а):Не потрібно виривати слів з конексту. Я писав про інше. Я писав про те що на відміну від Вас поважаю народ України який кров’ю завоював собі право бути таким, а не рабом поляків чи росіян і тому я на відміну від Вас не буду вимагати від нього повертатись у польське чи російське окупаційне минуле!
Запомни: мне сугубо похуй, кто чьей кровью завоёвывал право - потому что права диктовать другим никто не имеет. И если какой-то профессиональный украинец загундит про пролитую кровь, пытаясь что-то диктовать мне, - он рискует пролить свою кровь ещё раз, как последняя фашиствующая срань. Потому что у меня тоже есть право быть таким, каким есть, и я его тоже буду защищать любой ценой.

Кстати, не позорил бы ты украинский народ - потому что за право диктовать другим кровь проливают только бандюки, только мразь и говно.

Marshal писал(а):Третина російських шкіл для цілком українськомовного регіону.
Ни хрена он не целиком украиноязычный. Ещё раз говорю: welcome to real world!

Marshal писал(а):Не знаю, хто тут з нас дурник, але відповідно до результатів перепису 2001 року, кількість українців у Рівненські області складала - 95,90%, а росіян всього - 2,57%. Напевно Ви і я вкладаємо різне значення у слово "значний". 2% для мене не є значним числом.
Ты прикидываешься дурачком? Или не прикидываешься?
1) Русские и русскоязычные - разные множества. Практически все русские - русккоязычны, и часть украинцев - тоже;
2) Не подтасовывай цифры - 2,57% русских живут не равномерно по всей области, а практически полностью в Ровно. 30 тысяч из 240-ка - восьмая часть. Ну, десятая, хотя вряд ли.

Marshal писал(а):У 1989 році в Рівненській області було 4,61% росіян, у 2001 році їх кількість зменшилась до 2,57%, тобто за 12 років кількість росіян у Рівненській області зменшилась майже на 50%.
Добавь ещё моральный пресс нациков, из-за которого люди с перепугу ВСЕХ детей от смешанных браков записывали ТОЛЬКО украинцами. Цифры - такие цифры...

Marshal писал(а):Перепис 2012 року думаю покаже ще менші результати, оскільки я не спостерігаю приїзду до Рівненщини росіян.
Вряд ли. Ситуёвина давным-давно устаканилась, так что существенного изменения не будет.
fon Butterfly
Коренной житель
Коренной житель

Marshal » 11 авг 2010, 23:29

fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Якраз, це радянський окупаційний режим намагався тут штучно й примусово створити спочатку двомовне середовище, а потім одномовне (російське), але на щастя їм цього не вдалось.
Ты при советском Союзе жил? Ты в тех школах учился? Напоминаю: до 70-х в украинских школах русский язык учили с первого класса, в конце 70-х стали учить только со второго. Второй русский телеканал появился у нас через десятки лет после украинского. Из личного опыта - ни разу за все годы жизни при совке мне никто не сказал ни слова за то, что я говорил по-украински. Но потом всякое гниломозглое быдло регулярно пыталось править речь. (Правда, как попыталось, так и ушло нах).

За радянського союзу я жив і почав навчатись я теж за радянського союзу. Радянська влада не могла провести миттєву росіїнізацію, оскільки реальний контроль над Рівнещиною вона отримала лише після ІІ світової війни і цей негіон був не такий покірливий на схід та південь. Центральні радянські теле- та радіоканали, які були звичайно, що російськомовні, транслювались по всьому СРСР. Я ніколи нікому не докоряв за те що він спілкується неукраїнською мовою.
fon Butterfly писал(а):
Украинские организации в России - пипец какой источник...

На сьогоднішній день приблизно близько 80 відсотків шкіл - це українські. Потім левову частку з решти 20 - це російські школи

http://ua.korrespondent.net/worldabus/1064015
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Скільки років живу в Рівному не бачив, я тут аж третини російськомовного населення.
Смотри, слушай. Вылезь из новинара...

Візуально я мови відрізнити не зможу. А от слухаю я достатньо і чую російську мову в Рівному вкрай рідко. І новинар тут нідочого!
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Це якщо в Рівному 300 тис. населення, то 100 тис. має бути російськомовним, тобто кожен третій, але де ж вони всі, що я їх не зустрічаю?
Ты даже не знаешь, сколько в Ровно населения? Даже 250 тысяч нету. И русскоговорящих тут достаточно. Ты их просто не хочешь хамечать.

Так. У Рівному 248,8 тис. населення. Я добре володію цифрами. То я грубо заокруглив до 300 тис. Я помічаю російськомовне населення Рівного, але не в таких кількостях про які Ви говорите.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Не потрібно виривати слів з конексту. Я писав про інше. Я писав про те що на відміну від Вас поважаю народ України який кров’ю завоював собі право бути таким, а не рабом поляків чи росіян і тому я на відміну від Вас не буду вимагати від нього повертатись у польське чи російське окупаційне минуле!
Запомни: мне сугубо похуй, кто чьей кровью завоёвывал право - потому что права диктовать другим никто не имеет. И если какой-то профессиональный украинец загундит про пролитую кровь, пытаясь что-то диктовать мне, - он рискует пролить свою кровь ещё раз, как последняя фашиствующая срань. Потому что у меня тоже есть право быть таким, каким есть, и я его тоже буду защищать любой ценой.

Кстати, не позорил бы ты украинский народ - потому что за право диктовать другим кровь проливают только бандюки, только мразь и говно.

На жаль, напевно, для Вас і на радість для усіх решти в Україні не анархія, а демократія, тобто правила життя в Україні визначає не кожен сам собі, а делегована українським народом влада і Вам доведеться з цим змиритись і це право український народ завоював саме своєю кров’ю і цього Вам не змінити як би цього Вам не хотілось!
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Третина російських шкіл для цілком українськомовного регіону.
Ни хрена он не целиком украиноязычный. Ещё раз говорю: welcome to real world!

Відповідно до перепису населення 2001 року, українською мовою на Рівненщині спілкувались 97,0% населення, що всього на 3% більше ніж у 1989 році.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Перш ніж намагатись в черговий раз контраргументи замінити провокаціями, Вам варто ознайомитись з цифрами, адже відповідно до результатів перепису 2001 року, кількість українців у Рівненській області складала - 95,90%, а росіян всього - 2,57%. Напевно Ви і я вкладаємо різне значення у слово "значний". 2% для мене не є значним числом.
Ты прикидываешься дурачком? Или не прикидываешься?

А Ви іншими контраргументами окрім провокацій володієте?
fon Butterfly писал(а):1) Русские и русскоязычные - разные множества. Практически все русские - русккоязычны, и часть украинцев - тоже;

Це явище притаманне для сходу та півдня України, для Рівненщини це явище цілком непритаманне!
fon Butterfly писал(а):2) Не подтасовывай цифры - 2,57% русских живут не равномерно по всей области, а практически полностью в Ровно. 30 тысяч из 240-ка - восьмая часть. Ну, десятая, хотя вряд ли.

Російськомовне населення Рівненщини це в більшості сім’ї військових та атомників, тобто російськомовне населення знаходиться в усіх населених пунктах де за СРСР знаходились військові бази та Кузнецовську. А найбільша концентрація російського населення в Кузнецовську, саме тому там досі існують російські класи. Тому не варто висувати необгрунтованих обвинувачень.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):У 1989 році в Рівненській області було 4,61% росіян, у 2001 році їх кількість зменшилась до 2,57%, тобто за 12 років кількість росіян у Рівненській області зменшилась майже на 50%.
Добавь ещё моральный пресс нациков, из-за которого люди с перепугу ВСЕХ детей от смешанных браков записывали ТОЛЬКО украинцами. Цифры - такие цифры...

Перепис 1989 року проводився за СРСР, а 2001 року за Кучми, що тоді що тоді таких дій з боку націоналістів не спостерігалось.
fon Butterfly писал(а):
Marshal писал(а):Перепис 2012 року думаю покаже ще менші результати, оскільки я не спостерігаю приїзду до Рівненщини росіян.
Вряд ли. Ситуёвина давным-давно устаканилась, так что существенного изменения не будет.

Побачимо...
Marshal
Постоялец
Постоялец

Линкс » 12 авг 2010, 17:59

2% для мене не є значним числом.

2% - это тоже люди. Или Вы так не считаете?
(Что такое 100 смертей в масштабах мировой революции...)
Rosenrot oh Rosenrot
(c) R+
Линкс
Турист
Турист

Marshal » 12 авг 2010, 18:19

Звичайно, що люди. Але правила "гри" в країні та регіоні має визначати більшість, а не меншість. В Україні українці, в РФ росіяни, в Польщі поляки тощо!
Marshal
Постоялец
Постоялец

Линкс » 14 авг 2010, 12:55

Но это не значит, что остальных надо скрутить в бараний рог, не давая никаких поблажек.
(Нет, ты БУДЕШЬ говорить и учиться на украинском, сиди и молчи в кулак, потому что нас большинство! Интересная демократия получается)
Rosenrot oh Rosenrot
(c) R+
Линкс
Турист
Турист

Marshal » 14 авг 2010, 13:57

Линкс писал(а):Но это не значит, что остальных надо скрутить в бараний рог, не давая никаких поблажек.
(Нет, ты БУДЕШЬ говорить и учиться на украинском, сиди и молчи в кулак, потому что нас большинство! Интересная демократия получается)

Ніхто й нікого в Україні ні в які роги не крутить! Російська меншина України має стільки потурань, що меншини інших країн можуть лише мріяти. В Україні 20% російських шкіл, назвіть мені хоч одну іншу країну світу де меншість має стільки шкіл? В РФ українці взагалі україських шкіл не мають. В Україні випукне тестування здається не лише укранською мовою, а відповідно до того в якій школі навчався випускник, а в РФ випускне тестування здається винятково російською мовою, не зважаючи на проетсити Чечні та Татарстану.
А спілкуватись українською мовою в Україні ніхто й нікого ніколи не примушував!
А демократія в тому й полягає, що все вирішує більшість.
Marshal
Постоялец
Постоялец

Пред.

Вернуться в Образование