midaff писал(а):А в хуторі 14000 грвн штраф за побитий монітор...

valuta писал(а):midaff писал(а):А в хуторі 14000 грвн штраф за побитий монітор...
це той що під стелею? як жеш його побить?

Lance писал(а):та я тоже в шоке, надо было в барную стойку кинуть и удивится что за это попросят денег. радуйся что это штука не заклинила и не приписали 1500евро возмещения за поломку ))

Очевидно, надпись на трансформаторной "Не влезай - убъёт!" не следует воспринимать как насмерть.irek писал(а):да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр)
Очевидно, надпись на трансформаторной "Не влезай - убъёт!" не следует воспринимать как насмерть.
irek писал(а):Да, добрі люди тут зібрались!!! Да, я перший раз в житті грав у боулінг, і не всі правила ще знав, да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр). Я абсолютно адекватний, тверезий, чогоб це я мав барну стойку розвалити? чи монітора? Але я так і не зрозумів, для чого там той бортик? Я думаю для того щоб не попасти в механізм, який піднімає кеглі. Якщо так, то він виконав свою функцію, тоді за що штраф? Але виходить що він там для того, щоб косити капусту! Знову ж, якщо він там не для того, щоб затримувати мячі, то чого не поставлять якусь перегородку чи якийсь пристрій, який би запобігав цьому(безплатно)???

irek писал(а):Да, добрі люди тут зібрались!!! Да, я перший раз в житті грав у боулінг, і не всі правила ще знав, да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр). Я абсолютно адекватний, тверезий, чогоб це я мав барну стойку розвалити? чи монітора? Але я так і не зрозумів, для чого там той бортик? Я думаю для того щоб не попасти в механізм, який піднімає кеглі. Якщо так, то він виконав свою функцію, тоді за що штраф? Але виходить що він там для того, щоб косити капусту! Знову ж, якщо він там не для того, щоб затримувати мячі, то чого не поставлять якусь перегородку чи якийсь пристрій, який би запобігав цьому(безплатно)???

Massik писал(а):...при броске ребенка...

John Laibach писал(а):Massik писал(а):...при броске ребенка...
пару раз перечитал пока понял, сначал думал - ребенка бросаете в кегли (с небольшой скоростью)

Абсолютно верно. Пешеход, сбитый на проезжей части - сам себе злобное Буратино.irek писал(а):Очевидно, когда сбивают людей на пешеходных переходах, не следует воспринимать это как вину водителя

Axiom писал(а):Але багі з обладнанням в мене були дійсно часто, якщо перерахувати час простою в гривні, то виходяить що я чекав хлопчика на сотні гривень.

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1