Попандос в боулінг

Все виды отдыха в Ровно и ровенской области. Спорт, походы, пикники, поездки, рыбалка,
охота. Обсуждение концертов, вечеринок, праздников состоявшихся в Городе.

irek » 08 мар 2010, 15:39

Поїхали на свято з жінками і дітьми пограти в боулінг в екватор. Грав перший раз в житті. Випадково кинув кулю зразу ж за дитиною, яка ні в що не попала(кеглі всі стояли). Попав у бортик, який прикриває прибиральника кегель,він якраз опустився. Штраф 100гр. Я в шоці, жінкав шоці, настрій 0. Люди, дивіться добре перед тим як кидати кулю!!!
irek

Dreamkeeper » 10 мар 2010, 13:32

Инструктор, по крайней мере должен был вас предупредить о штрафах. Сочувствую.
Настоящий йож должен иметь коллекцию фотографий голых жоп, которыми его пугали. (с)
Искренне не Ваш, с особым цинизмом Я.
Кішкоїди - гоу хоум ту Полісся!
Dreamkeeper
Горожанин
Горожанин

Latinos » 10 мар 2010, 13:43

Так штрафы там пишут большими буквами :)
Latinos
Постоялец
Постоялец

Lance » 10 мар 2010, 14:53

та я тоже в шоке, надо было в барную стойку кинуть и удивится что за это попросят денег. радуйся что это штука не заклинила и не приписали 1500евро возмещения за поломку ))
Lance
Горожанин
Горожанин

midaff » 10 мар 2010, 22:37

А в хуторі 14000 грвн штраф за побитий монітор...
Fido 2:4621/14.96
midaff
Постоялец
Постоялец

valuta » 10 мар 2010, 22:52

midaff писал(а):А в хуторі 14000 грвн штраф за побитий монітор...

це той що під стелею? як жеш його побить?
valuta
Гостюющий
Гостюющий

DeLife » 10 мар 2010, 23:50

valuta писал(а):
midaff писал(а):А в хуторі 14000 грвн штраф за побитий монітор...

це той що під стелею? як жеш його побить?

легко
If you were dead or still alive,
I don't care,I don't care,
And all the things you left behind,
I don't care,I don't care
DeLife
Горожанин
Горожанин

Патріот » 10 мар 2010, 23:51

та всі це знають хто грав хоч раз!
Патріот
Турист
Турист

valuta » 11 мар 2010, 00:02

http://www.youtube.com/watch?v=-gjjl-F- ... re=related а можна і башкой дорожку пробить
valuta
Гостюющий
Гостюющий

proteus » 11 мар 2010, 09:55

Lance писал(а):та я тоже в шоке, надо было в барную стойку кинуть и удивится что за это попросят денег. радуйся что это штука не заклинила и не приписали 1500евро возмещения за поломку ))

+1 ... 100 грн .. это можно выйти и вздохнуть от радости что ты, ту систему ваще не "развалил" :lol:
[url=http://userbars.ru/][img]http://img139.imageshack.us/img139/3179/opelji4.gif[/img][/url]
[url=http:garagebyob.com.ua][img]http://i077.radikal.ru/0912/80/8ae89a7b5abc.png[/img][/url]
Rapid Eye Movement
proteus
Горожанин
Горожанин

irek » 11 мар 2010, 10:52

Да, добрі люди тут зібрались!!! Да, я перший раз в житті грав у боулінг, і не всі правила ще знав, да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр). Я абсолютно адекватний, тверезий, чогоб це я мав барну стойку розвалити? чи монітора? Але я так і не зрозумів, для чого там той бортик? Я думаю для того щоб не попасти в механізм, який піднімає кеглі. Якщо так, то він виконав свою функцію, тоді за що штраф? Але виходить що він там для того, щоб косити капусту! Знову ж, якщо він там не для того, щоб затримувати мячі, то чого не поставлять якусь перегородку чи якийсь пристрій, який би запобігав цьому(безплатно)???
irek

AlMostChief » 11 мар 2010, 17:59

irek писал(а):да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр)
Очевидно, надпись на трансформаторной "Не влезай - убъёт!" не следует воспринимать как насмерть. :roll:
AlMostChief
Координатор

irek » 11 мар 2010, 20:28

Очевидно, надпись на трансформаторной "Не влезай - убъёт!" не следует воспринимать как насмерть. :roll:

Очевидно, когда сбивают людей на пешеходных переходах, не следует воспринимать это как вину водителя, и потом окажется что это за 50 м от перехода, а пешеход нарошно бросался на машину, и он еще должен. Все, надоїло, я написав цю тему для людей, які не мають подібного досвіду, щоб вони не потрапили в халепу. Як оказалось боулінг не така проста гра, як здається - можна отримати задоволення, а можна кучу нервів. Хоча, з часом я розумію, це все дрібниці. Цікаво, а в страйкболі коли попадаєш в противника, портиш йому амуніцію, тоже платиш штраф?
irek

DeLife » 11 мар 2010, 21:44

irek писал(а):Да, добрі люди тут зібрались!!! Да, я перший раз в житті грав у боулінг, і не всі правила ще знав, да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр). Я абсолютно адекватний, тверезий, чогоб це я мав барну стойку розвалити? чи монітора? Але я так і не зрозумів, для чого там той бортик? Я думаю для того щоб не попасти в механізм, який піднімає кеглі. Якщо так, то він виконав свою функцію, тоді за що штраф? Але виходить що він там для того, щоб косити капусту! Знову ж, якщо він там не для того, щоб затримувати мячі, то чого не поставлять якусь перегородку чи якийсь пристрій, який би запобігав цьому(безплатно)???

А чого ж ти хотів?
Я теж перший раз попав в бортик, але нормально поговорив з адміністратором (тобто людиною, яка може щось зробити в закладі), а ти ж прийшов на форум.
Варіанта два. 1. Нам похер. 2. Га-га, лох.
Не ображайся, нічого особистого, але красномовність потрібно було проявляти, коли брали 100 грн, а не тут. :D
offtopic опять гноблять новичків :twisted:
If you were dead or still alive,
I don't care,I don't care,
And all the things you left behind,
I don't care,I don't care
DeLife
Горожанин
Горожанин

Enej » 11 мар 2010, 22:12

irek писал(а):Да, добрі люди тут зібрались!!! Да, я перший раз в житті грав у боулінг, і не всі правила ще знав, да, мене попередили, що заборонено попадати в бортик(але не сказали, що це буде коштувати 100гр). Я абсолютно адекватний, тверезий, чогоб це я мав барну стойку розвалити? чи монітора? Але я так і не зрозумів, для чого там той бортик? Я думаю для того щоб не попасти в механізм, який піднімає кеглі. Якщо так, то він виконав свою функцію, тоді за що штраф? Але виходить що він там для того, щоб косити капусту! Знову ж, якщо він там не для того, щоб затримувати мячі, то чого не поставлять якусь перегородку чи якийсь пристрій, який би запобігав цьому(безплатно)???

Этот бортик действительно для того чтобы шары не попадали в механизм убирающий кегли. Но я думаю этот бортик не бронированный и если каждый играющий хоть по разу в него попадет - то через неделю прийдет ему пипец. Для того чтобы люди следили и не попадали в него - есть штраф, довольно не большой (по сравнению с ценой ремонта этой махины). При чем о том что не попадать предупреждения висят большими буквами и в множественном количестве. Но Вы все же попали шаром в бортик, хоть и говорилось что нельзя, и объявы весят, так уж звыняйте, платите штраф
Enej
Постоялец
Постоялец

Enej » 11 мар 2010, 22:28

Enej
Постоялец
Постоялец

Massik » 11 мар 2010, 23:33

Личных случаев попадания в грабли не было, но, несколько раз замеченобыло следующее:
при броске ребенка (с небольшой скоростью), несколько кегель сбито, машина забирает кегли и ничего (!) не опускает (ждемс - честные)...
Ждем маркера (или как он там называется) - приходит "мальчик", обнуляет машину - "играйте дальше"....
Пару раз удалось "выбить" из админитрации время ожидания "мальчика". Но мы, как клиенты, не должны зависеть от работостособности боулинг-машины, правда?
Massik
Постоялец
Постоялец

John Laibach » 11 мар 2010, 23:51

Massik писал(а):...при броске ребенка...

пару раз перечитал пока понял, сначал думал - ребенка бросаете в кегли (с небольшой скоростью) ;)
-= ты уже слышал отбой, просто дождь бил по крыше твоей, генерал
WBR, John Laibach
John Laibach
Старожил
Старожил

Massik » 11 мар 2010, 23:56

John Laibach писал(а):
Massik писал(а):...при броске ребенка...

пару раз перечитал пока понял, сначал думал - ребенка бросаете в кегли (с небольшой скоростью) ;)

Сам прочитал :lol:
Massik
Постоялец
Постоялец

AlMostChief » 12 мар 2010, 09:37

irek писал(а):Очевидно, когда сбивают людей на пешеходных переходах, не следует воспринимать это как вину водителя
Абсолютно верно. Пешеход, сбитый на проезжей части - сам себе злобное Буратино.
AlMostChief
Координатор

Axiom » 12 мар 2010, 12:17

Мабут разів зо три попадав в бортик, кожного разу це було випадково і ненавмисно. Розмова з адміністрацією завжди допомагала, але тепер я в десятки разів уважніший та краще хвилину зачекаю щоб переконатись про відсутність бортика :)

Але багі з обладнанням в мене були дійсно часто, якщо перерахувати час простою в гривні, то виходяить що я чекав хлопчика на сотні гривень.
Тут могла би бути якась реклама.
Axiom
Горожанин
Горожанин

Dreamkeeper » 12 мар 2010, 14:05

Axiom писал(а):Але багі з обладнанням в мене були дійсно часто, якщо перерахувати час простою в гривні, то виходяить що я чекав хлопчика на сотні гривень.

На кажой дорожке есть "Reset", ждать пока прибежит бой и его нажмет - совсем не обязательно. Если глюк на дорожке повторился больше двух раз - смело можно требовать смену дорожки (если есть свободные, конечно). Есть еще такая фишка у администрации боулинхов -увеличивать задержку появления кегель на дорожке :evil:
Настоящий йож должен иметь коллекцию фотографий голых жоп, которыми его пугали. (с)
Искренне не Ваш, с особым цинизмом Я.
Кішкоїди - гоу хоум ту Полісся!
Dreamkeeper
Горожанин
Горожанин

alex252 » 13 мар 2010, 10:24

Раньше вроде бы было 50 грн, если шаром в бортик, цены растут :roll:
alex252
Турист
Турист

alex252 » 13 мар 2010, 10:27

Изображение
alex252
Турист
Турист

proteus » 13 мар 2010, 11:58

Enej писал(а):в тему есть видео :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aSdMMMYduiw&feature=player_embedded

баЙАн :lol: :roll:
[url=http://userbars.ru/][img]http://img139.imageshack.us/img139/3179/opelji4.gif[/img][/url]
[url=http:garagebyob.com.ua][img]http://i077.radikal.ru/0912/80/8ae89a7b5abc.png[/img][/url]
Rapid Eye Movement
proteus
Горожанин
Горожанин

Вернуться в Отдых